Kom in beweging en schrijf! de Portugese schrijfretreat

Kom in beweging en schrijf! – We gaan naar Portugal…

Samen met Nannet van der Ham, wellness- en lifestylecoach én auteur van het succesvolle Reset Jezelf! organiseer ik in 2018 voor de derde keer ‘Kom in beweging en schrijf!’. Voor iedereen met plannen of een (non-fictie) boek te schrijven en dat uit te geven! Deze heerlijke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript.  

We gaan van 23 tot en met 29 september 2018 naar Quinta da Calma in Portugal. Een heel prettig, mooi en natuurlijk landgoed met fijne kamers, leuke terrassen, een riant zwembad en zeer voortreffelijke maaltijden.

foto PRZwembad Quinta da Calma

Naast individuele auteurscoaching geef ik iedere dag een workshop. Ik deel met jullie mijn ervaring op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het het lanceren van het boekproces komen aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen die je gelijk kunt toepassen op je boek in wording,

Iedere ochtend verzorgt Nannet een Yoga en Pilates workshop: ontspannen bewegen aan de rand van het zwembad. Een energiek begin van een fijne schrijfdag. Ook verzorgt Nannet haar fameuze fitwalks en kan ze je trakteren op een Reiki-behandeling.

Kortom, deze Portugese schrijfretreat combineert ‘het nuttige’ met het (buitengewoon) ‘aangename’!
Wat houdt je nog tegen? ‘Kom in beweging en schrijf!’

Wil je meer informatie over deze unieke Schrijfretreat, download hier de folder. Of vraag een papieren exemplaar aan via de contactpagina.

De deelneemsters van 2017 aan het woord:

Een gouden formule: volop persoonlijke aandacht van de altijd energieke Nannet in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende schrijfcoaching van Ineke.

Een topweek! Een heerlijke locatie en ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. Nannet en Ineke zijn een heel goed team.