Februari 2021

Het is een lastige tijd, maar meer dan ooit is dit ook een periode die zich leent voor verdieping van de verbinding met je bron. Een periode om vanbinnen te groeien – daar ben je altijd vrij – om te lezen wat jou voedt en ook om wat je de afgelopen maanden in je binnenwereld hebt opgebouwd, naar buiten te brengen. Om dat wat je geschreven hebt aan de wereld te laten zien.
Wij gaan richting Lente!


Maria van Rijsewijk, auteur van De echo van het water, staat deze week in Libelle. Ze vertelt ook hier het aangrijpende verhaal over het verlies van haar gezin en haar enorme drive om te leven. Er staan prachtige foto’s van Maria bij dit artikel en uitgeverij Lente geeft vijf exemplaren van het boek weg! Als jij kans wilt maken op een exemplaar van De echo van het water dan kan je uiteraard ook aan deze actie meedoen.

Maria van Rijsewijk


Vrijdag 29 januari vond de masterclass ‘Begin je Boek op de Berg’ voor het eerst in een online variant plaats. Het was heel even wennen (voor mij, ik hou nogal van ‘live’) maar ook nu enthousiaste en gemotiveerde deelnemers die een diepe wens om een boek te schrijven dit jaar in daden gaan omzetten. Of zoals een van hen, Suzanne Pepping, dit formuleerde: ‘Wat fijn om door deze masterclass focus te krijgen. Er komen veel ideeën, meer ideeën op en bovenal ook het vertrouwen dat ik dit kan. Dat het haalbaar is en reëel. Heel inspirerend dus om mee te doen!’

Begin je Boek op de Berg

De eerstvolgende keer dat ‘Begin je Boek’ gaat plaatsvinden is vrijdag 26 maart. Hoogstwaarschijnlijk is dat weer online. Maar zodra het kan komen er ook weer live-dagen. ‘Begin je Boek op de Berg’ is voor de professional die echt werk gaat maken van zijn of haar boek. En nog een belangrijke: doe je mee met een van deze masterclasses en je besluit om daarna met mij ‘in zee’ te gaan, dan krijg je het bedrag voor jouw deelname terug!


De maand februari is de maand van de spiritualiteit. De kracht van rust van Mirjam van de Vegt (verschenen bij uitgeverij Ten Have) is uitgeroepen tot het beste spirituele boek van 2021.
1,2,3 Daar gaan we van Elisabeth van der Meer en Leven in de kanteltijd van Tanja Abbas, zijn doorleefde en authentieke, spirituele boeken van uitgeverij Lente die zeker nu in deze onzekere tijd inspiratie, informatie en zingeving bieden.
Alleen tot en met 28 februari krijg je op beide boeken € 5,00 korting. Ga naar Uitgeverij Lente koop daar het boek en voer dan in als actiecode: LENTE2021

De maand van de spiritualiteit


Wilma van Erven is al jarenlang moe. Niet gewoon af en toe een beetje, nee echt iedere dag intens moe. Toch heeft ze de energie en de moed gevonden om over haar blijvende vermoeidheid een boek te schrijven: Niet normaal zo moe. Eind maart komt dit Lente-boek uit.
Wilma beschrijft hoe zij op een gegeven ogenblik uitviel, waardoor zij haar werk als balanscoach niet meer kan uitvoeren en ook niet langer voor haar gezin kan zorgen op een manier die ze het liefste wil. Ze is uit het lood geslagen. Er is in eerste instantie sprake van onduidelijkheid en onbegrip. Want wat is er nu precies met haar aan de hand? Gaat de langdurige vermoeidheid ooit nog voorbij? Ze bezoekt huisartsen, gaat in therapie, laat zich opnemen in een kliniek, past haar voedingspatroon aan, probeert antidepressiva …
En blijft zoeken naar een manier om met haar aanhoudende vermoeidheid in balans te komen. Naast het persoonlijke, hartverscheurende verhaal van Wilma zijn in dit luchtige en ook met humor geschreven boek interviews opgenomen met lotgenoten, artsen, therapeuten en wetenschappers.
Je kunt vanaf vandaag Niet normaal zo moe alvast bestellen! Klik hier voor het inkijkexemplaar.

Niet normaal zo moe


Tot slot nog iets rechtstreeks uit mijn hart:

KOOP NU boeken en bestel ze bij de lokale boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever om ervoor te zorgen dat dat straks (post C.) ook nog kan! Als iedereen deze week minimaal één boek extra koopt kan de branche deze slag winnen! De boekhandels hebben inmiddels toestemming voor een afhaalloket en bezorgen jouw boeken nog steeds graag bij jou thuis!
Ik wens je een mooie maand en mocht het van toepassing zijn: heel veel plezier op de schaats.

Ik steun mijn boekhandel