April 2020

Een uitzonderlijke lente

Deze periode dwingt ons allemaal om na te denken over wat nu echt belangrijk is. Waar doen we het eigenlijk allemaal voor? Voor mij is en blijft het antwoord: om je te helpen de allerbeste versie van jouw boek te realiseren. Omdat door jouw boek de wereld van organisaties net iets mooier wordt, het leven iets beter wordt begrepen of omdat jouw boek herkenning, troost of liefdevolle inzichten biedt.

Ook in deze onzekere tijd weten mensen met boekideeën me te vinden. Ik heb in de afgelopen periode veel nieuwe auteurs mogen verwelkomen. Met alle auteurs Zoom of Skype ik vaker dan gebruikelijk was, maar dat gaat heel vanzelfsprekend en ik ben dankbaar dat dit allemaal gewoon door kan gaan.

Foto's


Primavera Schrijfretraite

Wat deze week geen doorgang heeft kunnen vinden is de Primavera Schrijfretraite in Portugal. Wij, de deelnemende auteurs en ik zelf hadden er zeer naar uitgekeken, maar het is niet anders en thuiswerken in de tuin, is met dank aan het prachtweer, ook heerlijk.
De Primavera Schrijfretraite is nu van de lente verplaatst naar de nazomer. We gaan van 6 tot 11 september naar Portugal. Er zijn nu nog een paar plaatsen beschikbaar. Een unieke week voor jouw boek in wording! Met workshops, individuele auteurscoaching en inspirerende opdrachten. In deze bijzondere editie van de Schrijfretraite is er extra aandacht voor boekmarketing en het uitgeefproces.

Lees hier meer over de Primavera Schrijfretraite.

Foto's


Individuele Auteurscoachingsdag

Vanaf heden kun je ook voor één dag mijn expertise inschakelen. Ik heb de ‘Individuele Auteurscoachingsdag’ aan mijn aanbod toegevoegd: een-op-een, volledig op maat, in real life en volledig Corona-proof.
In overleg kiezen we een datum en gaan we samen een hele dag zitten om jouw idee om te zetten in een haalbare structuur en strategie voor jouw boek. In het geval dat je al begonnen bent met een manuscript, geef ik je feedback op je opzet, de uitvoering en je verdere schrijfplannen. Je kunt me voorleggen waar je tegenaan loopt tijdens het schrijfproces en ik geef je informatie en inspiratie om weer soepel verder te kunnen.

Mail me als je meer informatie wilt ontvangen.

Foto's


Uitgeverij Lente in deze uitzonderlijke lente

Uitgeverij Lente groeit en bloeit in deze ongekende tijd. We hebben een e-boek versie laten maken van Vrije geboorte. Juist nu zijn vrouwen heel bewust met hun zwangerschap bezig en willen ze veilig thuis bevallen. Ook in die gevallen waarin ze van plan waren om te kiezen voor een ziekenhuisbevalling.

Tot 1 juni kun je het e-boek bestellen voor € 7,90 daarna is de prijs € 11,90. Bestel op www.uitgeverijlente.nl of op vrijeboeken.com en voer de actiecode Lente2020 in.
Isbn: 9789492783080

Foto's

De boekpresentatie in Zutphen van De echo van het water hebben we moeten annuleren, maar het boek van Maria van Rijswijk is wel verschenen! Een indrukwekkend relaas over veerkracht, over onzekerheid en hoop, en over moeder zijn en blijven.
Klik hier voor meer informatie

Bij uitstek een boek voor deze periode vol veranderingen is Leven in de kanteltijd van Tanja Abbas. De auteur beschrijft, gebaseerd op haar eigen ervaringen, wat de winst is van een samenleving die volledig in balans is met de natuur en de kosmische wetten.
Lees hier meer over dit bijzondere boek.


Agenda:

Begin je Boek op de Berg:
Op vrijdag 26 juni.

Primavera Schrijfretraite in Portugal:
Zondag 6 september tot en met vrijdag 11 september.

Senang Schrijven op Bali:
Zondag 18 oktober tot dinsdag 28 oktober 2020.


Tot slot nog iets rechtstreeks uit mijn hart:

Bibliotheken zijn dicht, boekhandels zijn verplicht, of noodgedwongen – gedeeltelijk – dicht. De culturele sector ligt plat. KOOP NU boeken, bestel ze bij de lokale boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever om ervoor te zorgen dat dat straks (na C.) ook nog kan! Als iedereen deze week minimaal één boek extra koopt kan de branche deze slag winnen!

Foto's


Hartelijke groet,

Ineke Hogema