Primavera Schrijfretraite in Portugal

In april 2024 naar Portugal …

In 2024 zal de Primavera Schrijfretraite voor de vijfde keer plaats vinden. Een heerlijke en inspirerende week voor iedereen met plannen om een boek te schrijven en dat uit te geven!

De Primavera schrijfretraite in Portugal 
is er primair op gericht om jouw boekidee om te zetten in een onderbouwd en concreet boekplan met schrijfplanning. Zodat je doelgericht en met plezier invulling kunt geven aan je behoefte of wens om een goed non-fictie boek te lanceren.

Deze unieke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript. Het programma voorziet in individuele auteurscoaching en veel nieuwe inzichten, ideaal als je flink wat schrijfmeters wilt maken.

In de workshops en waar wenselijk in de individuele auteurscoaching zal ook aandacht worden besteed aan boekmarketing en het uitgeefproces

Foto's

Tijdens de Primavera Schrijfretraite verblijven we op het heerlijke Monte Rosa vlakbij de kust van Lagos.
Monte Rosa is een landelijk gelegen guesthouse waar rust, ruimte, natuur, energie en duurzaamheid vanzelfsprekend zijn. Een plek bij uitstek om met gerichte aandacht bezig te zijn met jouw boek. Ook is het mogelijk om op Monte Rosa een yogales of massage te boeken. Uiteraard kun je ook een aantal uren aan het strand inspiratie op doen.

Foto's

Naast individuele auteurscoaching van twee keer maximaal anderhalf uur volg je iedere dag een workshop op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het schrijven van een boek komen aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen. Het programma is zo opgebouwd dat je bovendien een flink aantal uren per dag ‘eigen’ schrijftijd hebt. 
Kortom, deze Portugese schrijfretreat combineert ‘het nuttige’ met het (buitengewoon) ‘aangename’!

Een
kennismaking en individuele auteurscoaching van maximaal anderhalf uur voorafgaand aan de retraite (in Nederland, t.w. van €120,00 excl. btw.), maakt deel uit van het programma. Zodat je echt grote stappen kunt zetten in Portugal. Ook na afloop van deze retraite heb je recht op anderhalf uur auteurscoaching. We maken een (online) afspraak binnen drie weken.

Foto's

Wanneer?
Zondag 14 tot en met vrijdag 19 april 2024.

Waar?
Monte Rosa, Barão de São João, Portugal.

Foto's

Prijs en overige informatie:

  • Je betaalt € 875,00 excl. btw voor de auteurscoaching: vijf workshops, vier keer individuele begeleiding (waarvan een sessie vooraf en een na afloop van de retraite) en vijf keer een mediterrane lunch na afloop van de workshop.
  • We huren een auto: de bijdrage aan de transfer vanaf en naar het vliegveld en (eventuele) uitstapjes – naar het strand  bijvoorbeeld – bedraagt € 75,00.
  • Je boekt zelf je vliegticket naar en vanaf Faro. Transavia vliegt zowel vanaf Amsterdam als Eindhoven zeer regelmatig op Faro.
  • Je boekt ook zelf je accommodatie: je kamer of huisje op Monte Rosa, waar de Primavera Schrijfretraite plaats vindt. Een eenpersoonskamer kost € 55,00 per nacht per persoon, een eenpersoonskamer met kitchenette € 65,00 per nacht per persoon.
  • Maaltijden: een uitgebreide, mediterrane lunch met ook warme gerechten, vindt direct na afloop van de dagelijkse schrijfworkshop plaats en is inclusief. Het ontbijt regel jezelf. Ook kun je op Monte Rosa tegen betaling dagelijks tussen 08.30 en 10.00 uur genieten van een heerlijk ontbijt.
  • Voorafgaand aan deze schrijfretraite vindt er een individuele auteurscoachingsessie plaats. Ook binnen drie weken na afloop van de Primavera Schrijfretraite vindt er een individuele auteurscoachingssessie plaats.
  • Vanwege de persoonlijke aandacht en individuele auteurscoachingsessies in deze bijzondere, unieke schrijfweek is er slechts plaats voor zes deelnemers.
  • Tot slot: wist je dat Primavera zowel in het Portugees, Spaans als Italiaans ‘lente’ betekent!

Heb je vragen over deze unieke schrijfretraite, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik licht het een en ander van harte toe.

Foto's

Enkele deelneemsters van ‘de Primavera Schrijfretraite’ aan het woord:

Een gouden formule: een heerlijke, relaxte omgeving waarin je ongestoord kunt schrijven in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende coaching van Ineke.

Een topweek! Een zalige locatie met lekker eten, goed zwembad en een paar leuke uitjes! Vooral de hippie-markt in Lagos is beslist een aanrader (…). En ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. 

Het was een hele goede ervaring om een week samen met andere auteurs in spe door te brengen. Leuk om onze ervaringen uit te wisselen. Ik heb veel inzichten opgedaan en kan nu thuis gemakkelijker verder. 

Geweldige en inspirerende lessen. Superleuke persoonlijke begeleiding en gesprekken met Ineke. Ze doet het allemaal met hart en ziel en …ook nog met humor.