Reset jezelf & Schrijf!

We gaan 15 tot en met 20 september 2019 naar Portugal…

Samen met Nannet van der Ham, wellness- en lifestylecoach én auteur van ondermeer het succesvolle Reset Jezelf! organiseer ik voor de vierde keer een retraite waarin we schrijven en beweging combineren.

Reset jezelf & Schrijf!
 is voor iedereen met plannen om een boek te schrijven en dat uit te geven!


Deze heerlijke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript. Of gewoon wilt leren om steengoede, aantrekkelijke teksten te schrijven voor je website, blogs of nieuwsbrieven.


We gaan naar het zonnige Portugal, naar de Algarve. En verblijven in een heel prettig, mooi en kleinschalig hotel met fijne kamers, leuke terrassen, een riant zwembad en we kunnen er genieten van zeer voortreffelijke maaltijden.
Naast individuele auteurscoaching van twee keer anderhalf uur kun je iedere dag een workshop volgen op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het lanceren van een boek komen aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen. Het programma is zo opgebouwd dat je bovendien een flink aantal uren per dag ‘eigen’ schrijftijd hebt.

Cegonha club Portugal
We starten iedere ochtend met een yoga en stretch workshop: ontspannen bewegen aan de rand van het zwembad. Een energiek begin van een fijne schrijfdag. Ook verzorgt Nannet iedere dag haar fameuze Reset jezelf workshop en een Pilates workshop.
Kortom, deze Portugese schrijfretreat combineert ‘het nuttige’ met het (buitengewoon) ‘aangename’!

Een kennismaking en individuele auteurscoaching van drie uur voorafgaand aan de retraite (in Nederland, t.w. van € 329,00 excl. btw.), maakt deel uit van het programma. Zodat je echt grote stappen kunt zetten in Portugal.
Heb je vragen over deze unieke schrijfretraite neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik licht het een en ander van harte toe.
Kijk wat betreft de prijs op de website van Puur en Kuur; Reset jezelf & Schrijf.

Enkele deelneemsters van ‘Kom in Beweging en Schrijf!’* aan het woord:

Een gouden formule: volop persoonlijke aandacht van de altijd energieke Nannet in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende schrijfcoaching van Ineke.

Een topweek! Een heerlijke locatie en ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. Nannet en Ineke zijn een heel goed team.

Het was een hele goede ervaring om een week samen met andere auteurs in spe door te brengen. Ik heb veel inzichten opgedaan en kan nu thuis gemakkelijker verder. 

* De eerste drie edities noemden we ‘Kom in beweging en Schrijf!’. We hebben onze retraite nu omgedoopt in ‘Reset Jezelf en Schrijf!’ omdat deze naam nog meer van toepassing is op dat wat we doen: door te resetten komen we in de juiste schrijfmood en geven we het schrijfproces niet alleen handen en voeten, maar ook vleugels!