Januari 2020

Fris en vrolijk ben ik het nieuwe jaar gestart! Met volop ideeën en energie om er weer een heel goed, vernieuwend, duurzaam en bovenal liefdevol jaar van te maken. De auteurs die bij mij een Auteurscoachingstraject volgen zijn voortvarend aan het schrijven. Ik zie de manuscripten groeien!

Als Auteurscoach en Uitgever, kan ik niet alles alleen. Dit jaar heb ik een heel team om mij heen. Suzanne Diepeveen verzorgt de publiciteit en promotie, Huub van Aalst gaat de boeken van uitgeverij Lente bij de boekhandels vertegenwoordigen. Roel Veldhuyzen blijft de vaste vormgever en website-beheerder. Nick van Weerdenburg doet de productiebegeleiding en last but not least: Roelant Bos neemt het financiële gedeelte voor zijn rekening.

Wat uitgeverij Lente betreft: Het lang verwachte boek van Michaël Derkse, Vandaag ben ik gaan lopen komt eraan. En in het voorjaar verschijnt ook De echo van het water van Maria van Rijsewijk. Een sober en authentiek relaas over de tragische dood van haar man en kinderen.


Schrijven – Genieten – Geïnspireerd worden: ga mee naar de Algarve of wordt het Bali?

Dit jaar gaan we twee keer op retraite!
De Primavera Schrijfretraite vindt dit jaar in de lente plaats. Van 19 tot en met 24 april zijn we weer te vinden bij het gastvrije, heerlijke guesthouse Monte Rosa, vlakbij de kust van Lagos in de Algarve. Het goede nieuws is dat er nog een paar plaatsen beschikbaar zijn. Wil jij op een ontspannende manier echt werk gaan maken van jouw boek in dit nieuwe jaar? Klik dan hier voor meer informatie.

Foto's

In het najaar van 2020, van 18 tot 28 oktober, gaan we naar Bali. Daarover meer in de nieuwsbrief van februari. Je kunt wel alvast een kijkje nemen op mijn website. Klik hier.


Inspirerende en grensverleggende boeken 💚💚💚

Met trots kijk ik even terug naar 2019. Bij uitgeverij Lente zijn er drie nieuwe titels verschenen. Stuk voor stuk sterke titels die de doelgroep weten te bereiken:

Covers


Begin je Boek op de Berg op vrijdag 31 januari 2020

Na het succes van eerdere ‘Begin je Boek op de Berg’- dagen ga ik in 2020 door met het aanbieden van deze masterclass. Een dag waarop jouw boekidee centraal staat en waarin we aan de slag gaan met inspirerende en praktische schrijfoefeningen. Ik geef je bovendien up-to-date informatie en waardevolle tips over het uitgeven en promoten van een boek. Je gaat naar huis met een uniek concept en een realistisch beeld van de tijd, energie en financiële investering die het schrijven en uitgeven van een boek met zich meebrengt. Een absolute aanrader voor iedereen die dit jaar een boek wil uitgeven.

De eerstvolgende keer is vrijdag 31 januari 2020, van 10.00 uur tot 16.45 uur.
Alleen in januari is de prijs van ‘Begin je Boek op de Berg’ € 279,00 exclusief btw. Daarna is de prijs € 349,00.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Foto's


Hartelijke groet,

Ineke Hogema