Begin je Boek op de Berg!

Masterclass voor bevlogen en ondernemende auteurs; buitengewoon geschikt voor coaches, trainers, adviseurs, psychologen en mensen met een spiritueel georiënteerde levensvisie.
Ook als je van plan bent om van jouw bijzondere levensverhaal een boek te maken is deze dag zeer waardevol voor je.
 
Begin je boek op de berg online

Begin je boek op de berg online

Brainstormen over jouw boekidee
Loop je al enige tijd rond met het idee om een non-fictie boek te schrijven, maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Begin dan op de Berg! Al vele auteurs zijn je voor gegaan en hebben op de Berg de basis gelegd voor hun boek.

Vanaf 2021 is er nu ook een online-variant van deze interactieve masterclass. Nog steeds in een groepje van maximaal zes deelnemers. Want ook in de online-versie (via Zoom) is naast alle informatie over het schrijven en uitgeven van jouw boek, individuele feedback en tijd voor schrijfoefeningen uiteraard belangrijk.

Wat gaan we doen? Allereerst jouw boekidee verkennen door het vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Ook gaan we een aanzet maken tot een 
publicatieplan, het fundament voor jouw boek. Daarnaast krijg je up-to-date informatie en unieke tips over het uitgeven en promoten van een boek.
Start je Boek op de Berg! met auteurscoach, redacteur en uitgever Ineke Hogema
Wanneer: Vrijdag 24 februari 2023 (live); donderdag 30 maart 2013 (online)
Tijd: We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur.
Locatie: Grebbeberg Rhenen (na aanmelding volgt de exacte locatie) of Zoom

Foto's

Programma:
10.00 – 11.15 uur:
Van boekidee naar publicatieplan; de essentiële elementen van een doordacht boekvoorstel.

11.15 – 12.15 uur:
Schrijfoefening en de cover van je boek; de do’s en dont’s van een aantrekkelijke titel en tekst voor de cover.

12.15 – 13.15 uur:
Lunchtijd

13.15 – 14.30 uur:
Je boek schrijven, hoe pak je dat aan?; kansen en valkuilen in het schrijfproces.

14.30 – 16.15 uur:
Je boek uitgeven en promoten; up-to-date informatie en tips & tricks.

Aan het einde van deze leerzame, enthousiasmerende dag heb je in ieder geval:

  • een (werk) titel voor je boek
  • een achterplattekst
  • een (voorlopig) publicatieplan
  • een heel helder beeld van wat er komt kijken bij het schrijven, uitgeven en promoten
  • en duidelijk zicht op de tijd en de kosten die ermee gemoeid zijn.

De prijs van Begin je Boek op de Berg! in de online variant is € 279,00 exclusief btw (inclusief btw.
€ 337,59).
De prijs van Begin je Boek op de Berg! is € 329,00 exclusief btw (inclusief btw € 398,09) als deze dag in Rhenen plaats vindt. Inhoudelijk gezien is het programma dan niet anders, wel is dit inclusief koffie, thee, heerlijke lunch en wandeling op de Grebbeberg.
Een hand-out met (schrijf) oefeningen en achtergrondmateriaal wordt uitgedeeld tijdens bijeenkomst of vlak voor de online variant opgestuurd.
En goed om te weten: mocht je na deze unieke masterclass besluiten om bij mij een Auteurscoachingstraject te gaan starten, dan krijg je het bedrag dat je hebt betaald voor ‘Begin je Boek op de  Berg!’ retour!

Doe je mee en ga je nu echt beginnen met je boek? Schrijf je dan hier in voor deelname: 
Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een factuur. Ga je deelnemen aan de online variant dan ontvang je vooraf een eenvoudige instructie hoe je aan deze bijeenkomsten via Zoom kunt deelnemen. Je ontvangt de exacte locatie van de real life variant van Begin je Boek op de Berg! als je kiest voor de bijeenkomst in Rhenen.
In alle gevallen krijg je een week van tevoren een kleine voorbereidende opdracht toe gestuurd.

Foto's

Suzanne Pepping
‘Wat fijn om door deze masterclass focus te krijgen. Er komen veel ideeën, meer ideeën op en bovenal ook het vertrouwen dat ik dit kan. Dat het haalbaar is en reëel. Heel inspirerend dus om mee te doen!’

Suzanne Pepping, organisatieadviseur, begeleider en voorzitter bij de Michaël Derkse Foundation, www.michaelderkse.com
Auteur in spe van Leiden door te luisteren (werktitel) over de audicratie.

Nele OdeurHet idee om een boek te schrijven had zich in me genesteld en liet me niet meer los. Hoe meer ik erover nadacht, hoe groter het verlangen werd, maar ook hoe groter de olifant leek die ik op mijn pad had gezet. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben met Ineke ‘op de Berg’ gaan zitten. De enorme olifant werd fijntjes gefileerd en klaargestoomd in hapklare brokken. Daardoor leek het idee ineens haalbaar én leuk! Bovendien kwamen de losse ideeënflodders in mijn hoofd tot een samenhangend geheel. Ik sta te trappelen om de eerste zinnen op papier te zetten!

Nele Odeur, Eigenaar Scent&Spice, etnobotanica en seriewoordenaar, www.scentandspice.nl

Caroline LaanDe Masterclass ‘Begin je boek op een berg’ heeft me geïnspireerd om nu toch eindelijk eens aan mijn boek te beginnen! Ineke is een bevlogen vrouw met een duidelijke passie voor alles wat met schrijven en uitgeven te maken heeft. Door de Masterclass weet ik nu goed wat er voor nodig is om een succesvol boek tot stand te brengen.
Dank je wel Ineke!

Caroline Laan, Trainer, transformatiecoach & toekomstig auteur in spe van Turn your Shit into Shine! www.yourdailyshine.nl