Sukha Schrijfretraite op Texel

De Sukha Schrijfretraite op Texel

In de prille nazomer van 2020 vond er voor het eerst een schrijfretraite plaats op Texel! Op dit prachtige Waddeneiland kregen de deelnemers een week lang alle informatie en inspiratie die onontbeerlijk als je van plan bent om een boek te schrijven en dat uit te geven!

We hebben uiteraard ook volop genoten van het strand en mooie, korte wandelingen op het eiland gemaakt. Bij Sukha Texel hebben alle deelnemers bovendien meegedaan aan de yoga-lessen en genoten van Ayurvedische massages. Bovendien hebben we kennis gemaakt de Ayurvedische keuken; smaakvolle, ‘gebalanceerde’ gerechten die goed zijn voor lichaam en ziel.
Hieronder enkele foto’s van deze bijzondere en voor iedereen leerzame week.

Neem contact op als je zelf ook graag in Nederland, bijvoorbeeld op een Waddeneiland, mee wilt doen met een Schrijfretraite.

Met de boot naar Texel om een boek te schrijven

Ook de Sukha Schrijfretraite was er primair op gericht om een boekidee om te zetten in een onderbouwd en concreet boekplan met schrijfplanning. Zodat je als beginnend auteur doelgericht en met plezier invulling kunt geven aan je behoefte of wens om een goed non-fictie boek te lanceren.
Ook voorzag het programma in individuele auteurscoaching. In de interactieve workshops en waar wenselijk in de individuele auteurscoaching, werd aandacht besteed aan boekmarketing en het uitgeefproces.

Zie jij het al voor je in 2021?

Schrijfworkshops in de ruimte

Voor alle schrijfretraites geldt dat alle ins- en outs van het schrijven van een boek aan bod komen. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen. Het programma is zo opgebouwd dat je bovendien een flink aantal uren per dag ‘eigen’ schrijftijd hebt. Je kunt die bijvoorbeeld direct aan zee, op een terras of in een duinpannetje doorbrengen… wel je notitieboek of laptop mee natuurlijk 😉.

Schrijfretraite inzichten en uitzichten

Een kennismaking en individuele auteurscoaching van anderhalf uur voorafgaand aan de retraite (t.w. van €180,00 excl. btw.), maakt deel uit van het programma. Ook na afloop van deze retraite heb je recht op anderhalf uur auteurscoaching.

Groen vanuit het hart

Prijs en overige informatie:

  • Je betaalt € 875,00 excl. btw voor de auteurscoaching: vijf workshops, vier keer individuele begeleiding (waarvan een sessie vooraf en een na afloop van de retraite) en vijf keer een diner na afloop van de workshop.
  • Voorafgaand aan de schrijfretraite vindt er een individuele auteurscoachingsessie plaats in Rhenen of via Zoom. Ook binnen vier weken na afloop  vindt er een individuele auteurscoachingsessie plaats.
  • Vanwege de persoonlijke aandacht en individuele auteurscoaching in deze bijzondere, unieke schrijfweek is er slechts plaats voor zeven deelnemers.
  • Heb je vragen over deze unieke schrijfretraite, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik licht het een en ander van harte toe.

Vier het schrijven van je boek op de Hogeberg

Enkele deelneemsters van ‘de Primavera Schrijfretraite’, het Portugese ‘zusje’ van de Sukha Schrijfretraite aan het woord:

Een gouden formule: een heerlijke, relaxte omgeving waarin je ongestoord kunt schrijven in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende coaching van Ineke.

Een topweek! (…). En ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. 

Het was een hele goede ervaring om een week samen met andere auteurs in spe door te brengen. Leuk om onze ervaringen uit te wisselen. Je leert ook veel van elkaar.

Met Ineke heb ik mijn structuur uitgedacht, dus een opzet gemaakt voor mijn manuscript dat tevens ook de opzet is van een nieuw traject binnen mijn bedrijf. Ze neemt alle tijd om met je mee te denken en te adviseren. De week in Portugal heeft me veel vertrouwen en energie gegeven en ik ben inmiddels lekker op dreef.